Klubbinformation

God Jul

God jul alla bågskyttar.

Det har varit ett annorlunda år. Många såg fram emot ett inomhus SM i fjol, ett utomhus SM, och åter till hösten såg ni fram emot en ny chans att få tävla i ett framflyttat JSM, men inte heller det blev av.

Vi tycker att ni gör det otroligt bra, som håller huvudet högt och blickar framåt. Alla klubbens skyttars idogt tränande, trots våra restriktioner som hela tiden förändras, ger resultat. När vi får tävla igen kommer det att visa sig hur bra ni är. Vi ser hur mycket ni utvecklas💪🏻💪🏻💪🏻

Även vår julavslutning blev som ni känner till inställd till följd av Covid-19 pandemin, så vill med detta önska er alla en riktigt god jul och gott nytt år.

Vi har förvisso en tävling kvar i år i form av Cyber-tävling, den 29/12 går den av stapeln. Otroligt roligt med sådan otrolig uppslutning, framförallt när det gäller våra cadetter, hela 10 cadetter ställer upp för klubben👍🏻👍🏻👍🏻. Vi återkommer med upplägget ang. Nämnd tävling.

Till våra tränare ledare, tack för att ni tar ert ansvar och håller er säkra, jag vet att ni hellre vill vara närvarande, troligen kommer denna restriktion att bestå till minst kvartal 2, 2021.

Åter igen
SOBK önskar er alla en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR, samt hoppas vi att ni tänker på varandra och håller er SÄKRA och FRISKA.

 

sundsvallenergi resturangchansen     SvenskaSpel-Grasroten