Klubbinformation

Riktlinjer för inomhusträning

Riktlinjer för inomhusträningen under pågående Coronapandemi.

Inomhusträningen ska genomföras så att det bara är 1st. skytt i taget på varje tavelunderlag. Det betyder att om det blir fler än 10st. skyttar som vill skjuta, så måste skjutningen ske i 2st. omgångar (så som AB/CD skytte).
Skulle det vara fler än 20st. (men inte fler än 30st.) skyttar, så måste skjutningen ske på 3st. omgångar.

Tisdagar och torsdagar är avsedd för 12m skytte, och det är de ungdomar som i sin klass tävlar på 12m som har företräde till träning.
Är det 6st. eller färre ungdomar som tränar på en tisdag eller torsdag, så kan lokalen få delas av med nät så att även 18m skytte kan bedrivas samtidigt. I övrigt hänvisas 18m skytte på tisdagar och torsdagar till efter den ordinarie träningen.

Måndagar och onsdagar är avsedd för 18m skytte, och det är de som i sin klass tävlar på 18m som har företräde till träning.
Är det 6st. eller färre skyttar som tränar på en måndag eller onsdag, så kan lokalen få delas av med nät så att även 12m skytte kan bedrivas samtidigt.
En skytt som vid årsskiftet 2020/2021 går upp i en klass som innebär 18m skytte får också träna på måndagar och torsdagar under kommande höstsäsong.

Styrelsen.

sundsvallenergi resturangchansen     SvenskaSpel-Grasroten