Grundkurs

Grundkurs i bågskytte

Alla grundkurser är inställda tills vidare

Information om kursen kommer du att få då du får din inbjudan till kursstarten samt löpande under kursen. Nedan kan du läsa lite om tider m.m.

Tider

Kursen genomförs vid 4:a tillfällen fördelat på 3 veckor, vecka 1 och 2 tränar vi på 1 gång/vecka x 2 timmar kl. 17.30 - 19.30 och vecka 3 tränar vi 2 gånger/dagar x 2 timmar (samma tid 17.30 – 19.30)

Kursstart nästa kurs

Inställd tills vidare pga Covid

Plats

Sundsvall-Ortvikens Bågskyttearena Kubikenborgs Idrottsplats. Visa karta

Antal platser per kurs

På grund av utrymmesskäl så är antalet deltagare per kurs begränsat och vi har ingen möjlighet att ta emot oanmälda deltagare (se också rubriken; Prova På). De som inte får plats hamnar automatiskt på väntelistan och kommer då att få erbjudande om att vara med vid en senare kursstart.

Ålder

Bågskytte är en sport som passar alla åldrar men då Bågskytte kräver såväl en viss mognad liksom muskulär styrka så rekommenderar vi att man fyllt cirka 10 år för att orka med att spänna upp bågen samt kunna ta till sig all den information som ges under kursen.

FÖRÄLDER: För barn upp t.o.m. 13 år vill vi att minst en anhörig finns med under kursen! Bågskytte är en idealisk sport som barn och föräldrar kan utöva tillsammans vilket brukar vara väldigt uppskattat, framförallt av barnen.

Material

Man får låna allt material under grundkursen, pilbåge, pilar, skydd osv.

Avgift

Kursavgiften är totalt 650kt fördelat på kursavgift 450kr + medlemsskap 200kr, i kursavgiften ingår bl.a. låna av material , 2 ledare m.m.
Betalning ska vara hos oss innan första tillfället.
Inbetelningen görs på plusiro 346231-4, ange grundkurs, namn och gärna personnummer.
Är man flera stycken i familjen som ska gå kurs så går det att lösa familjemedlemskap  i stället. Mer information om medlemskap...
Vill man fortsätta att träna/skjuta efter avslutad grundkurs så måste man sedan lösa en träningsavgift.

Anmälan

Anmälan är inte bindande, vi kontaktar er via e-post innan kursstart varför det är väldigt viktigt att man är nåbar på den e-postadress som anges i anmälan och att du då bekräftar att du fortfarande vill gå kursen.

Anmälan skickar du till e-postadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ska innehålla Namn, födelsedata, adress, telefon och e-postadress.

Vid kursstart så kommer vi be om de 4 sista siffrorna i personnumret.
För deltagare under 18år så vill vi ha motsvarande uppgifter till minst en målsman gärna flera.

Hur vi hanterar personuppgifter kan ni läsa under Personuppgifter

Kommunikation

Den mesta kommunikation från SOBK sker via e-post så det är viktigt att ni lämnar en aktiv e-postadress då det är den vägen som antagningsbesked kommer att skickas ut.

Har du några övriga frågor eller funderingar om Grundkursen i Bågskytte? Kontakta oss gärna via e-postadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring.
- Rune Andersson 070 - 207 63 62
- Ulf Bergström  070 - 550 94 89

Övrig intressant information om bågskytte, bra länkar m.m. hittar du på Svenska Bågskytteförbundets hemsida. www.bagskytte.se

sundsvallenergi resturangchansen     SvenskaSpel-Grasroten